Avrupa Birliği ve STGM ortaklığınca yürütülen BİRLİKTE PROGRAMI kapsamında yapılan “VİDEO ATÖLYESİ EĞİTİMİNE KATILDIK….

Avrupa Birliği ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezinin (STGM)  Hibe Programı ortaklığınca yürütülen BİRLİKTE Programının  bir başka devamı niteliğindeki video atölyesi, 9-10 Şubat tarihleri arasında Ankara’da başarı ile sonlandırıldı.

Katılımcılar arasında, kadın haklarını koruma, çocuk haklarını koruma ve çocuklara karsı her turlu cinsel istismarı önleme, LGBT-i bireylerin haklarını savunma, mekânda adaleti sağlama, ceza infaz sistemindeki adaletsizliği önleme, hayvan haklarını savunma, çevre haklarını savunma, bitki örtüsünü koruma, doğa sporları organize etme, salt eğitim, kültür ve dayanışma vb. amaçlı faaliyet gösteren 42 sivil toplum örgütü bulunmaktaydı. Yanı sıra AB hibe programı koordinatörleri ve STGM bünyesinde sivil toplum örgütlerine kurumsal mentörlük hizmeti sunan uzman grubu da bulunmaktaydı.

Tamamını hibe kullanıcısı derneklerin oluşturduğu katılımcıların bir tanesi de Günebakan Kadın Derneği’ydi. Konusunda uzman akademisyen ve yetkin yönetmenlerce verilen bu eğitime, Derneğimiz adına denetleme kurulu üyelerimizden ve KİHEP (Kadının insan hakları eğitim programı) grup yönlendiricilerimizden Çiğdem Akbaba katilmiş ve eğitimin teorik ve uygulamalı kısminin verimli geçtiğini belirtmiştir.

Ayrıca bu vesileyle BIRLIKTE programı kapsamında sundukları tüm eğitimlerinden dolay Günebakan Kadın Derneği olarak STGM ve AB hibe komitesine teşekkürlerimizi bildiririz.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İçerik tamamıyla <<Günebakan Kadın  Derneği’nin > sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir”

Yazar: kibele